دستگاه های سختی گیر آب دارای دستور العمل و راهنمای نصب می باشند که با استفاده از آن به راحتی می توان تنظیمات آن را تغیر داد.
دستگاه های سختی گیر آب بهساز آب به دلیل ویژگی هایی که دارد باعث تفاوت آن با سایر دستگاه های دیگر شده است. انجام عمل سختی گیری آب به چندین روش صورت می گیرد که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های متفاوت هستند.
سختی گیر
عمل سختی گیری آب به طور کلی به پنج روش صورت می گیرد. در ادامه مطلب انواع آن را توضیح خواهیم داد.
انواع راه های کاهش سختی آب
- زیر آب زنی
- روش پلی فسفات
- روش تعویض یونی
- روش اسمز معکوس
- روش مغناطیسی و الکترو مغناطیسی
روش زیر آب زنی
در واقع روش زیر آب زنی روشی است که در آن، آب اشباع شده از مواد معلق و همچنین نمک های محلول از دیگ بخار باقی مانده است خارج می شود. زوش زیر آب زنی یک روش بسیار ارزان فیمت و همچنین بسیار ساده می باشد. آبی که از این دیگ خارج می شود به وسیله آب مخزن جدید پر می شود.
روش پلی فسفات
از این سختی گیر ها در ظرفیت های پایین استفاده می شود. کریستال های پلی فسفات معمولا در یک کاریتریج داخل ظرف شیشه ایی قرار گرفته است. این روش شیمیایی با حل شدن پلی فسفات درآب مانع از تشکیل رسوب شده و همچنین مناسب مصارف خانگی با ظرفیت پایین می باشد.
روش سختی گیر الکترو مغناطیس
این نوع سختی گیر با اعمال میدان مغناطیسی در واقع آب عبوری از دستگاه را تحت تاثیر قرار داده و همچنین با اثر بر روی ذرات معلق و مولکولی موجود در آب خواص فیزیکی و الکتریکی آن تغیر کرده و آرایش مخصوص به خود را به وجود می آورند.
بیشتر بخوانید
بدون دیدگاه